VIP

Niet te missen | Het VIP-EVENT van het najaar !!

TOPSPORT, BUSINESS en ENTERTAINMENT
Als VIP naar de Wereldbeker veldrijden Koksijde op zondag 22/10/2017

vip2Koksijde is de op één na meest westelijke gelegen kustgemeente van België met de badplaatsen Koksijde, Oostduinkerke, Sint-Idesbald en het pittoreske landelijke Wulpen. De eerste Belgische manche van de UCI WERELDBEKER wordt op zondag 22 oktober 2017 in Koksijde verreden. Ieder jaar zijn de Wereldbekerwedstrijden een voltreffer, met heel wat media-aandacht (live in SPORZA op één).

Niks dan tevreden renners, sponsors en publiek. U en uw zakenrelaties willen op dit evenement beslist aanwezig zijn. Het unieke aan deze wedstrijden is de perfecte mix van topsport, business en ambiance. Voor dat laatste aspect zorgt het lekkere eten. Het is een gedroomde gelegenheid om uw zakelijke contacten te onderhouden en u een uitstekende return on investment te bezorgen. Zeker weten dat uw VIP-gasten de sfeer op de cyclocross voor, tijdens en na de wedstrijden zullen waarderen!

Zondag 22 oktober 2017

• 11.30 – 12.30: Ontvangst & aperitief
  • 12.30 – 14.30: Opening buffetten
  • 14.30 – 15.00: Nagerecht
  • 15.00 – 16.00: Open bar en Glühwein op het terras tijdens de wedstrijd
  • 16.00 – 18.00: Slotreceptie

VIP Formule

vip4
U bent een cyclocrossfanaat? U hebt zin om dit topsportevenement van op de eerste rij bij te wonen? Laat u zich graag culinair verwennen in een fijn decor, met boeiend gezelschap? Wenst u te netwerken in een aangename sfeer? Zoekt u een fijn event om uw trouwe klanten mee te verrassen?
Reserveer dan voor 15 oktober 2017!

U heeft een eigen tafel in de business club voor 12 personen

• Uw naam en logo worden vermeld op de businesstafel
  • Er worden 6 VIP parkingkaarten voorzien
  • Verfijnde gerechten met aandacht voor streekproducten, showcooking